Încă o bucurie și o mare rugăminte

logo-mars-pentru-viata-2014-header

Dragi colegi,

Astăzi, 19 martie, a avut loc conferinţa de presă organizată de Asociaţia „Studenţi pentru Viaţă”, cu ocazia deschiderii „Săptămânii pentru Viaţă”. Conferinţa a fost transmisă live şi înregistrată de site-ul www.privesc.eu, cărora le mulţumim. Înregistrarea poate fi vizionată aici.

Tot astăzi am primit încă o veste mare: cu sprijinul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, încă patru oraşe din Moldova vor organiza „Marşul pentru viaţă”! Numărul oraşelor organizatoare este în prezent de 38.

Rugăminte este ca, având în vedere înscrierile de ieri şi de azi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a ajuta la organizarea Marşului sau a unor activităţi pentru viaţă în oraşele în care nu se organizează, chiar şi până de sărbătoarea Bunei Vestiri.

În special vă rog pe cei care aveţi cunoştințe în cele 11 judeţe în care nu există niciun oraş organizator să încercaţi să-i mobilizaţi pe cei de acolo. Este vorba despre judeţele Bistriţa-Năsăud, Brăila, Călăraşi, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea.

În orice oraş există oameni care sunt dedicaţi apărării vieţii și promovării adopţiei că soluţie eficientă pentru situaţiile de criză de sarcină, de abandon, de violenţă extremă în familie ori alte situaţii reale şi dureroase în care familia biologică nu poate să fie leagănul iubitor şi responsabil de care este nevoie pentru creşterea şi educaţia copilului. În toate aceste județe există profesori, doctori, preoți, mame, voluntari şi alte categorii care prin vocaţia lor arată că le pasă de oameni. Aceştia sunt, cu siguranță, cunoscuţii ori chiar prietenii dumneavoastră. Apelaţi la ei, încurajaţi-i că se poate face acest Marş! Un pic de rugăciune, un pic de sprijin şi se întâmplă lucruri minunate. Se poate!

Pe lângă materialele promoţionale care se află la secţiunea Resurse, pe sait, putem realiza în format electronic afișe personalizate cu datele locale, flyere tipărite, revista Pentru viaţă tipărită.

Una dintre cele mai simple activităţi este organizarea unei proiecţii cu filmul „Bella”, pe care îl găsiţi aici.

Lista orașelor participante și a celor în care nu a fost încă anunțată organizarea marșului se află în fişierul ataşat. Lista programelor Marşului în diferite oraşe organizatoare şi alte detalii le găsiți pe saitul www.marsulpentruviata.ro.

 

Cu prietenie,

Alexandra Nadane

Studenți pentru Viaţă

alexandra_nadane@yahoo.com

alexandra.nadane@gmail.com

0751-859.467

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

ro_RORomanian